+(420) 412 384 013 +(420) 720 998 468 info@dentalcare.cz

COi143K2Představujeme vám výjimečnou řadu zubních souprav Planmeca Compact i Touch, které spojují nejnovější poznatky ergonomie s mimořádným pohodlím pro pacienty. Finská společnost Planmeca již více než 40 let úzce spolupracuje se zubními specialisty a vytváří tak převratné zubní soupravy, které definují nové standardy v oblasti zubní techniky.

Soupravy Planmeca Compact™ i používá více než 40 000 spokojených uživatelů po celém světě, od privátních praxí až po velká univerzitní a nemocniční pracoviště. Zubní soupravy Planmeca se od ostatních liší tím, že veškerý vývoj a výroba probíhají ve Finsku. Výrobce klade důraz na detail ve všech stádiích procesu, čímž dosahuje u svých produktů mimořádné kvality. Cílem společnosti Planmeca je zvýšit bezpečnost práce lékařů a současně pacientům maximálně zpříjemnit ošetření.

Zubní soupravy Planmeca Compact i mají osobitý čistý a jednoduchý design, s velkým prostorem pod křeslem, tedy i pro nohy a židličky dentálního týmu. Soupravy jsou vysoce kompaktní díky bočnímu zdvihovému mechanismu umístěnému v plivátkovém bloku. Pro dosažení maximální
odolnosti jsou používané pevné slitiny. Základním prvkem při navrhování a výrobě souprav Planmeca je vždy ochrana před infekcemi spolu s čistotou používané vody. Komplexní, vědecky prověřené řešení externí a interní ochrany soupravy před infekcemi, je výsledkem dlouholeté spolupráce s předními stomatologickými univerzitními pracovišti v oblasti mikrobiologie. Zubní soupravy Planmeca mají hladké jednolité povrchy bez spojů a snadno se čistí. Externí ochrana před infekcí je díky tomu dokonalá, což je základním předpokladem bezpečného ošetření. Povrchy upravené  práškovým epoxidovým ná
těrem mají mimořádnou životnost a jsou odolné vůči čistícím prostředkům. Všechny důležité části soupravy lze sterilizovat. A misku plivátka je možno vyjmout pro snadnější čištění. Inovativní řešení rozvodů vody zaručuje, že veškerá voda vstupující do úst pacienta je čistá. Pracovní prostředí je tak bezpečné pro pacienta i pro ošetřující tým.

Vysoce automatizované systémy WCS a DC I účinně odstraňují mikrobiologický film z vodního rozvodu soupravy. Planmeca jako první nabízí inovativní propojení zubních souprav a softwaru. Zubní soupravy Planmeca Compact i je možno jednoduše propojit prostřednictvím systému Planmeca Romexis® Clinic Management pro automatickou registraci všech aktivit uživatele. Pro nové i stávající uživatele zubních souprav Planmeca je k dispozici velké množství aplikací pro zabezpečení kvality a vzdálenou správu pro servisní pracovníky. Planmeca Romexis® Clinic Management poskytuje informace o zubní soupravě a monitoruje její používání v reálném čase. Tento průkopnický softwarový modul nabízí svým uživatelům velké množství výhod.

Více informací:
PRODENTA s.r.o., tel. ČR: +420 602 705 579, tel. SR : +421 910 302 329, info@prodenta.cz, www.prodenta.cz

 

Pin It on Pinterest

Share This