+(420) 412 384 013 +(420) 720 998 468 info@dentalcare.cz

490X500__indent-490x254
InDent
– mezinárodní dentální veletrh a konference se bude v roce 2015 konat na brněnském výstavišti od čtvrtka 14. do soboty 16. května. Pořadatelem se stává společnost Veletrhy Brno, která při přípravě InDent bude úzce spolupracovat s časopisem Stomateam. Indent získává na brněnském výstavišti exkluzivní destinaci a vysoce profesionální zázemí. Veletrhy Brno mají samozřejmě i četné zkušenosti mj. z pořádání mezinárodních kongresů a konferencí.

Ambicí veletrhu InDent v blízkém horizontu je stát se špičkovým československým veletrhem – nejen proto, že Brno je dobře dostupné i ze Slovenska. Pro umístění veletrhu a konference InDent 2015 byl vybrán kongresový pavilon E, nově přebudovaný pro kongresové účely všeho druhu a velikosti. Pavilon E umožní pořádání veletrhu a všech souvisejících aktivit, služeb a potřebného zázemí pohodlně, pod jednou střechou.

Program konferencí a workshopů pořadatelé připravují s předními odborníky z oboru tak, aby byl přínosný pro všechny skupiny odborných návštěvníků – zubní lékaře, techniky i dentální hygienistky. Konference se bude zabývat těmito tématy: estetická a protetická stomatologie, implantologie, prevence a hygiena, CAD /CAM systémy, frézovací centra, digitální otiskování. Veletrh nabídne i premiérové informace ze světového veletrhu IDS . Podrobné informace o programu konference budou zveřejněny na www.indent.cz.

Pro vystavovatele i účastníky konference jsou připraveny výhodné podmínky. K dispozici jsou také balíčky typových expozic z různých výstavních systémů, které maximálně zjednoduší proces přihlášení a realizace účasti. V polovině ledna byly na veletrhu přihlášeny desítky firem, například Colgate-Palmolive, Camosci Czech, GlaxoSmithKline, RODENT ICA CS , ze Slovenska například Eur-Med Slovakia. InDent vždy nabízel vystavovatelům i návštěvníkům velmi oblíbené společenské akce. I v Brně tedy proběhne InDent párty s jihomoravskou gastronomií, vínem a v neposlední řadě i možností navázat neformální vztahy s obchodními partnery i zákazníky.

Generálním partnerem veletrhu a konference InDent 2015 je OMS Dent, hlavním partnerem je Colgate, dalšími partnery jsou firmy Prodenta, Everydent a Schafferová.

Více informací: www.indent.cz

 

Pin It on Pinterest

Share This