+(420) 412 384 013 +(420) 720 998 468 info@dentalcare.cz

490X500__indent-490x254Mezinárodní dentální veletrh a konference InDent se bude v roce 2015 konat na brněnském výstavišti od čtvrtka 14. do soboty 16. května. Akce navazuje na několik předchozích ročníků v Ostravě. Veletrh představí kompletní průřez dentálním sektorem, aktuální počet vystavovatelů se blíží padesátce. 

Konference InDent 2015 bude probíhat 15. – 16. 5. a je rozčleněna do tří sekcí: zubní lékař, zubní technik, dentální hygienista a zdravotní sestra. Podrobný program konference je zveřejněn na webu veletrhu. Podtitulem konference jsou moderní trendy ve stomatologii a pořadatelé sestavili program z přednášek zkušených lékařů, zubních techniků, hygienistů a dalších lektorů.

Pozvání přijali i přednášející ze Slovenska a z Německa. Program je kvalitní mimo jiné proto, že se podařilo zaměřit přednášky přesně podle uvedených stomatologických specializací, sekce se spojují pouze v případě, kdy přednášející vysloveně zaměřuje své vystoupení například na zubní lékaře i techniky.

Účastnický poplatek pro zubní lékaře činí 4 900 korun, pro zubní techniky, dentální hygienisty a sestry 3 900 korun. Studenti se mohou zúčastnit celé konference za 500 korun. Připraven je i balíček pro lékaře + 1 osobu, účastnický poplatek zahrnuje i stravování, parkování, vstup na veletrh a vstup na InDent párty. Zahájení všech sekcí je v pátek 9:15 a program jednotlivých sekcí pokračuje od půl desáté do 17 hodin, aby se účastníci mohli pohodlně přesunout na InDent párty. Sobotní program všech sekcí končí kolem 15. hodiny. Registrovat se na konferenci je možné na webu www.indent.cz.

Přednášející:
Jochen Peters (Německo), doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., MUDr. Radoslav Lacina, MUDr. Ladislav Gregor, Prof. MUDr. Antonín Šimůnek, CSc., MUDr. Dana Kopecká, Ph.D., MUDr. et MUDr. Filip Donev, doc. MUDr. Eva Gojišová, Mgr. Petra Křížová, Ing. Jan Homola, Jakub Hošek, Peter Kriška, MDDr. Karolína Floryková, MUDr. Jan Vojík, MUDr. Milan Lehotský, MUDr. et MUDr. Gabriela Pavlíková, MUDr. Daniel Jurga, Veronika Měřičková, DiS, Mgr. Andrej Lukáš, Ondřej Adam, MUDr. David Urie, Pavel Metelka, DiS, Mgr. Marta Križanová, MUDr. Jana Kaiferová, PhD.

InDent párty S Tonyou Graves a Monkey Business pr o účastníky konference zdarma!
Součástí konference InDent je také společenská akce In-Dent párty. Hlavním účinkujícím je Tonya Graves a Monkey Business. Na programu jsou ještě další položky plné zábavy – například cimbálová muzika Grajcar nebo DJ Libor Velek. V ceně vstupného je samozřejmě i bohaté občerstvení – teplý i studený bufet, gril, pivo, víno a bar s koktejly. Vstupenky na InDent párty můžete dokoupit také pro své obchodní partnery, přátele a známé.

Více informací: www.indent.cz

Pin It on Pinterest

Share This