+(420) 412 384 013 +(420) 720 998 468 info@dentalcare.cz

Když se řekne „Radost z jízdy“, mnohým z nás jistě přijdou na mysl vozy BMW. A onu pověstnou radost z jízdy prodávají i ve Stratos Auto, ve firmě, kde všichni vědí, že zájmy a přání zákazníka jsou vždy na prvním místě a vše ostatní až na druhém. O zajímavém světě BMW, o práci mezi luxusními auty a o mnohém dalším jsme si povídali s vedoucím prodeje Marcelem Peckem. Ve Stratos Auto působí již sedmým rokem a se světem vozů BMW tak má více než bohaté zkušenosti.

bmw_inzerce_rada_5_A4_press

Jak jste se dostal k BMW?
Značka BMW patří mezi přední světové výrobce prémiových automobilů a mě, jako správného kluka vždycky auta hodně táhla. Navíc BM W je mojí srdcovou záležitostí. Když jsem sháněl práci, úplnou náhodou jsem zjistil, že je v Hradci Králové nový autosalon BMW a hned bylo jasné, že pracovat tam je přesně to, o čem jsem snil. Zvedl jsem telefon, zavolal tam, pozvali mě na pohovor a přijali mě. U Stratos Auto pracuji letos již osmým rokem. Ale teď již nesedíte v Hradci. Ano, přesně tak. Před rokem a půl naše firma postavila nový autosalon v Praze na Proseku. Každý, kdo sem přijde, je nadšený. Je to nejmodernější BMW autosalon ve střední Evropě a musím říci, že se vážně povedl. Ale ani ten v Hradci Králové nezůstává pozadu. Pan Strakoš, majitel firmy, každoročně investuje do zázemí nemalé prostředky.

Ve S tratos Auto chceme být nejlepší a to v automobilovém odvětví dnes bez investic do inovací nejde. Jak vlastně vznikl ten název Stratos Auto? Mnoho lidí si název společnosti spojuje právě se jménem pana majitele, pana Strakoše, což ale není pravda. Název firmy je odvozen od legendárního soutěžního speciálu Lancia Stratos, který dostal jméno Stratos díky svým futuristickým tvarům, které vypadaly, jako by přijížděl ze stratosféry. A stejná je i myšlenka Martina Strakoše, který firmu v roce 1994 založil. Se svou společností chce jít neustále dopředu a nenechat se ničím zastavit. Proto ten název Stratos Auto.

V jakém autě jezdíte? Je to BMW?
Samozřejmě, že je. Mám jedno své vlastní, to je srdeční záležitost a jsem rozhodnutý, že ho nikdy neprodám. A pak mám služební BMW řady 1. Díky své práci mám ale možnost vozit se všemi různými modely a musím říci, že kdybych na to měl peníze, všechny modely si koupím domů. Na každém je něco, co si člověk zamiluje a kvůli čemu by právě ten daný model chtěl vlastnit. Mám skutečně štěstí, že pracuji s auty, o kterých jsem přesvědčen, že jsou špičková, mají krásný design, jsou spolehlivá a jejich jízdní vlastnosti jsou nepřekonatelné.

Je pravda, že Stratos Auto dává při koupi vozů lékařům slevy?
S lékaři spolupracujeme v rámci konceptu BMW pro vybrané cílové skupiny a všichni tak u nás na vozy dostávají výhodné ceny, které lze samozřejmě dále kombinovat s dalšími našimi nabízenými zvýhodněními. Lékař se tak u nás může dostat na velmi zajímavé ceny. Asi i proto tvoří tato skupina zákazníků velmi početnou část našeho zákaznického portfolia.

Pro své zákazníky pořádáte každoročně řadu zajímavých akcí a setkání. Můžete nám je trochu přiblížit?
Akce a setkání jsou u nás na pořadu dne. Mnozí naši zákazníci jsou s námi již řadu let a mají od nás už několikáté auto. Se všemi zákazníky se chceme potkávat i mimo naše salony. Rádi je bavíme a zažíváme s nimi dobrodružství. Těch akcí a setkání je opravdu hodně – pravidelně představujeme nové modely, pro golfisty pořádáme každoročně turnaj, v létě s klienty vyrážíme na motorkách do Itálie, nebo veslujeme ve Slovinsku. A v zimě míříme na hory na xDrive Tour, kde si můžete ověřit, že BMW je na led a sníh tou pravou volbou. Pro milovníky rychlých aut zase pořádáme akci na okruhu, kde se mohou vyřádit, aniž by za to dostali
pokutu. Velmi se mi líbí, že máme skutečně pro každého něco. Není zákazník, který by si u nás nevybral. Máme jak vozy praktické, tak vozy sportovní, vozy velké i menší, našimi auty jezdí jak muži, tak ženy, nabízíme širokou škálu různých provedení, barev, doplňků. Na své si přijde opravdu každý.

Vzpomenete si na nějakého nejzajímavějšího zákazníka?
Pro mě je svým způsobem každý zákazník něčím zajímavý a s každým je spolupráce něčím výjimečná. A to mě baví. Právě i lékaři jsou pro mě velmi zajímavou skupinou zákazníků. Nejen, že si jich všech velmi vážím, za to, co dělají, ale také s nimi rád řeším koupi jejich vozu. Líbí se mi, že je naše auta zajímají a většinou si ode mně nechají poradit. Vždy když jim pak vůz předávám, je vidět, že jsou spokojeni. Kdo jednou vyzkouší jedinečnost BMW, ten už nikdy nechce nic jiného. Umíme sestavit vůz vyhovující přesně vašim potřebám.

Je možné přijít si k vám vozy otestovat?
Samozřejmě. Každý si u nás může vozy před zakoupením otestovat. Buď nám zavoláte, nebo se můžete k testovací jízdě registrovat přímo na našich webových stránkách. Naši zákazníci této možnosti hojně využívají. Děkujeme za rozhovor.

 

Pin It on Pinterest

Share This