+(420) 412 384 013 +(420) 720 998 468 info@dentalcare.cz

banner_stomatologicky_beh

Na letošní duben se opět chystá sportovně relaxační akce Stomatologický běh. Organizátoři akce razí heslo „Když zážitek je víc než výkon“ a na minulém prvním ročníku to bylo patrné.

Pohodová atmosféra, skvělé zázemí, bezpečnostní i zdravotní zajištění přispívají k hezkému prožitku ze sportovní i společenské události v prostředí brdských lesů. To platí jak pro účastníky, tak i pro diváky. Akce je určena jak zubním lékařům, zubním sestrám, dentálním hygienistkám, zubním technikům, tak i studentům zmíněných oborů.

„Vezměte i svoje partnery a děti a nechte je zaběhnout si stejnou trať v paralelní akci pro širokou veřejnost – Jarním běhu pro zdraví. Udělejte si z 25. dubna den plný sportu a zábavy.“

Památkou vám bude startovní číslo, všem předem přihlášeným závodníkům přes internet účastnické tričko – a možná i vybojovaná medaile. Jistě ale zůstane i příjemný pocit z přijaté a naplněné výzvy. Nejrychlejším stomatologem minulého ročníku jsou za ženy MUDr. Sylva Kočí z Odoleny Vody a za muže MUDr. Petr Mastný z Plzně.
Účastí nepodpoříte pouze upevnění svého zdraví, ale i prospěšnou věc. Organizátoři akce se rozhodli věnovat výtěžek akce na podporu občanského sdružení Pomocné tlapky, které chová a cvičí asistenční psy pro tělesně postižené. Vycvičené psy předávají zdarma do dlouhodobého užívání tělesně postiženým, zejména těm, kteří jsou zcela nebo částečně upoutáni na invalidní vozík, ale i lidem nevidomým nebo pacientům se záchvatovými onemocněními.

A jaké jsou tedy propozice?

Přihlášky
1. Předem po internetu do 17. 4. 2015 na www.cacan.cz/aktuality
2. Na místě v den závodu 25. 4. 2015 Sportovní klub Vlaška – Dobříš od 11.00 do 13.00 hod.

Start: 25. dubna 2015 ve 14.00 hod., Sportovní klub Vlaška – Dobříš

Slavnostní vyhlášení vítězů: Sportovní klub Vlaška v 17.00 hod.

Trať: 8 km – kombinace asfaltových a lesních cest

Občerstvení: na trati voda, ionty, banány, melouny, v cíli pro účastníky klobásy na grilu

Startovné: 200 Kč, platí se při prezentaci (v ceně občerstvení, klobása, losované ceny)

Cacan CZ, s.r.o.

dolů

Pin It on Pinterest

Share This