+(420) 412 384 013 +(420) 720 998 468 info@dentalcare.cz

Projekt UVERNAZUBY .CZ je finanční produkt, určený pro všechny stomatology a jejich pacienty. Záměrem celého projektu je umožnit pacientům finanční dostupnost stomatologického ošetření (nehrazeného ze zdravotního pojištění), které je vázáno přímými doplatky za jednotlivé výkony. Tím zajistit snazší dostupnost léčby nebo financování ekonomicky náročnějších zákroků.

Uvernazuby

Dále pak zajistit stomatologům vyšší procento pacientů, kteří mohou zvolit ošetření s přímým doplatkem. Cílovou skupinou jsou pacienti ČR, všech sociálních skupin a věkových kategorií, kteří potřebují kvalitní péči spojenou se stomatologickým ošetřením.

Projekt UVERNAZUBY.CZ přináší stomatologům mnoho výhod. Jedním z benefitů je zajištění správného finančního ohodnocení za stomatologická ošetření, která lékař může pacientovi nabídnout bez obav o jeho finanční situaci.

Dalšími benefity jsou:
Zvýšení počtu zakázek pro zubní laboratoře a dentální hygieny
Spokojený a zdravý pacient
Zlepšení prevence pacientů
Celá platba za ošetření přímo lékaři

JAK PROJEKT FUNGUJE? 
Lékař, zapojený do projektu, vytvoří pacientovi terapeutický plán ošetření, za celkovou částku a předává jej pacientovi. Následně si pacient osobně doma, dle obdržených údajů ze získaného formuláře, může zažádat o poskytnutí účelového úvěru na stomatologické ošetření.

To vše činí přes internetový portál – UVERNAZUBY.CZ. Sám pacient si nastaví výši splátek dle jeho finančních možností a po schválení úvěru, společně s lékařem podepisují smlouvu.  Na základě této smlouvy, přichází obratem lékaři celá částka za plánované ošetření pacienta.

JIŽ DNES JSME TU PRO VÁS
Kontakty: info@uvernazuby.cz
Mobil: 777 950 449  nebo 775 582 676

Pin It on Pinterest

Share This